Hotspot: Tartine

IMG_6595 copy

It’s Friyaaay! En dat betekent dat ik weer een heerlijke hotspot met jullie mag delen. En trust me, deze zal zeeeker niet teleurstellen! Hou je wel eens van een lekker goedgevuld boke na een zware fysieke inspanning (ja, ik heb het over shopping slenteren)? Of ben je die boterham met kipfilet ook zo beu gegeten? Dan ben je bij Tartine zeker en vast aan het juiste adres!

De naam zegt het zelf al. Dit is een eettentje waar je voornamelijk belegde boterhammen kan krijgen. Natuurlijk zijn ze er in alle maten en soorten: een gevulde boterham, een dubbeldekker, een open-faced boke of een gegrilde toastie, ze hebben het allemaal! Daarnaast hebben ze ook nog een ontbijtkaartje en wat salades en soep op de kaart staan. Voor ieder wat wils dus.

IMG_6599 copy

Zoals je kan zien, krijg je de meest rijkelijk gevulde boterhammen (je kan ook kiezen tussen wit & bruin) met de meest fantastische belegjes die je maar kan inbeelden. Ik ging al meerdere malen terug en tekens opnieuw werd ik aangenaam verrast door de heerlijke combinaties van smaken en texturen. En voor de grotere eters onder ons, kan je zelfs een dubbeldekker boterham bestellen met dubbel zoveel beleg. Het Lief was in zijn nopjes. ;)

IMG_6602 copy

Het interieur binnen is lekker strak, modern met een touch of handmade. Er hangt een lekker ontspannen sfeertje. Voor je spaarvarkentje moet je het ook zeker niet laten, want de boterhammen zijn best voordelig (€6,95 voor mijn heerlijke maison boterham met kippengehakt, pijnboompitten, rucola en pesto). Bovendien ligt het vlak bij het einde van de grootste winkelstraat van Antwerpen (De Meir) dus ideaal gelegen voor een welverdiende rustpauze.

IMG_6606 copy

 

Tartine
Minderbroedersrui 60
2000 Antwerpen
Di, woe & do: 8u – 17u
Vrij: 8 – 18u
Za-Zon: 9u – 18u
Maandag gesloten
Facebook

Ik hou van originele stekjes waar ze simpele maar oh zo lekkere kost klaarmaken. Hebben jullie nog hotspots voor mij die ik zeker eens moet uitproberen? Ben jij misschien al eens in Tartine gaan eten? Laat hieronder dan eens achter wat je er van vond en welke versie je hebt genomen! Dan heb ik wat inspiratie voor de volgende keer. ;)


  Volg je Kokerellen al?

Facebook – Intagram – Bloglovin – Pinterest – Twitter8 gedachten over “Hotspot: Tartine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *