Hotspot: Otomat (Antwerpen)

Summertime, and the living is easy.. Tijd dus om die keuken te verlaten en me nog eens lekker te laten verwennen op restaurant. We zakken af naar Otomat, want daar hebben ze naar’t schijnt Heavenly Pizza. Dat moeten we dan toch wel even persoonlijk aan de tand voelen.

Otomat maakt volledig zijn eigen deeg, gemaakt van biergist van Duvel. Best speciaal, al proefde ik het nu niet uitgesproken in mijn pizza. Ze bieden twee grote categorieen aan: de klassieke pizza’s met tomatensaus & de pizza’s op basis van zure room (de witte pizza’s). Beide hebben tal van toppingsmogelijkheden en er zijn regelmatig nieuwe seizoensvarianten. Leuk om te weten: er zijn ondertussen ook twee vegan pizza’s! Ik nam de spicy versie (de andere had ik al eens geproefd) op basis van knolselder, kokosyoghurt en champignons en die kon me zeker bekoren. Belangrijk voor de bodemkennersĀ onder ons: alle pizza’s hebben een super krokante dunne korst, mijn favoriet!

Ben je niet zo’n pizza liefhebber, of wil je toch ook aan de lijn denken? Dan kan je tijdens de lunch een kleinere variant bestellen met een side salad erbij of ’s avonds 3 kleine pizza’s delen met z’n twee en er twee side salads bij kiezen. Ideaal voor mensen zoals mij die toch zeker genoeg veggies willen binnenkrijgen.

De inrichting van Otomat is erg gezellig en uitnodigend, ook voor grote groepen. Laagdrempelig en vriendelijke bediening, voor ieder wat wils. De pizza’s zijn overigens niet duur: tussen 9,5 – 14,5 euro. Een klein puntje van kritiek, en dit is meteen ook het enige dat ik me zo kan bedenken is dat je pas kan reserveren vanaf 8 personen. Zo heb ik al 3 keer terug huiswaarts moeten keren aangezien ze ’s avonds bijna altijd vol zitten. Dat vind ik jammer!

 

Otomat
Van Schoonbekeplein 11
2000 Antwerpen
Alle dagen open van 12u – 22u
(vrij/zat tot 23u)

Zijn jullie al eens pizza’s gaan eten bij Otomat? Wat was jullie ervaring? Waar kan je volgens jou de lekkerste pizza eten? Ik ben benieuwd!

Dit review is volledig onafhankelijk geschreven en ik word hiervoor niet betaald. Dit is gewoon mijn eerlijke mening over lekker eten in Antwerpen. :)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.