Hotspot: Manhattn’s (Brussel)

manhattns-4

Eerlijk? Eigenijk zou ik in deze blogpost niet veel moeten vertellen, maar gewoon de foto’s voor zichzelf laten spreken. Maar om dat ik het toch niet kan laten om mijn mond (a.k.a. tokkelende vingers) te houden, zal ik jullie toch de smakelijk details niet onthouden. Want bij Manhattn’s in Brussel, daar MOET je langs. NU. Of oké, morgen is ook goed!

manhattns-5

Ondanks dat ik nu in Japan zit en omringd ben door waarschijnlijk de lekkerste gerechtjes die ik ooit zal eten, doen deze foto’s me toch weer watertanden. Wat was het lekker. Maar om vanaf het begin te beginnen. Het was datenight & Het Lief (ofja, De Verloofde – ik ben het nog niet gewend) en ik gingen naar Brussel. Die vele Instagram-uren hadden voor de nodige buit gezorgd want ik had de meest lekkere burgers ooit gezien & die moest ik gewoon uitproberen.

Wieltjes EK-2 Wieltjes EK

De look & feel van Manhattn’s bracht me helemaal terug naar onze trip van vorig jaar (ondertussen ook al een jaar geleden, wat gaat de tijd toch snel!) met een cleane look aan de buitenkant met grote letters en gietijzeeren tafels & binnen lange rijen met tafels en krukken. American style ten top!

manhattns-2

Je bestelt aan de kassa en krijgt meteen je drankje mee aan tafel. De keuzes waren bij ons snel gemaakt, de klassieke burger & de bacon burger werden zo uit het lijstje gehaald. We deelden een zakje frietjes en ik nam nog een koolslaatje om met groenten de burger te compenseren (want zo werkt dat toch hé? haha!). De eerste hap verraadde al meteen dat dit een heerlijke maaltijd ging worden. Durf ik zeggen dat dit de beste Belgische burgers zijn die ik al gegeten heb. Misschien wel, zeker wel!

manhattns-3

Kortom, ben je eens in Brussel centrum en heb je trek? Dan moet je zeker eens langs Manhattn’s gaan. Ze hebben twee vestigingen, waarvan deze aan de beurs gelegen is. Perfect voor na een dagje uit, shoppen of na het harde werken.

Manhattn’s
Rue Henri Maus 39
1000 Brussel
Alle dagen open:
11u30 – 22u30Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.