Hotspot: Falafel Tof

IMG_6143 copy

Het is weer vrijdag & mannen en vrouwen, wat een weer deze week! Heerlijk tropisch weertje, lekker veel zweten en ijsjes eten. Dat kan ik wel hebben! Waar ik dan heel wat minder zin in heb ik koken. Ik durf bijna zeggen dat ik het dan gewoonweg verschrikkelijk vindt. Het werd dan ook nog eens dringend tijd om een nieuw lunchadresje uit te proberen dus vandaag op de menu: Falafel Tof!

Zoals de naam al laat uitschijnen is dit tentje er eentje waar je alleen maar vegetarisch kan eten, in de vorm van de overheerlijke (en verslavende) falafel! Maar wees gerust, dit heerlijk plekje in het midden van de stad ziet er heel wat beter uit dan de gemiddelde kebapzaak. De inrichting is modern, strak, stijlvol en eenvoudig. Daar hou ik van!

IMG_6147 copy IMG_6144 copy

De menu spreekt ook voor zichzelf. Alles wat je kan krijgen, kan je op de muur lezen. Je kan verschillende broodjes nemen, maar de echte toppers (en ook zeker qua prijs) zijn de meal deals waar je voor 8,99 euro een falafel salade of broodje kan eten, met versgebakken aardappelfrietjes en een drankje! Je kan bij de gewone afhaal bijna niet zo goedkoop gaan eten.

IMG_6148 copy

IMG_6150 copy Wij bestelden onze meal deals (broodje voor Het Lief, salade voor mezelf) en kregen alvast een falafel proevertje voor tijdens het wachten. Toen we de balletjes net verorberd hadden kwamen de frietjes al uit de keuken en enkele minuten later waren ook onze falafel-bestellingen aan de beurt. Je wordt voorzien met een broodje en de falafel, voor de rest mag je zoveel aanvullen als je zelf wil uit de rijkelijk gevulde groententoog. Voor ieders wat wils! Ook kregen we nog 5 zelfgemaakte sausjes & natuurlijk de klassieke mayo en ketchup voor bij de frietjes.

IMG_6155 copy

Echt, ik heb elke kruimel opgegeten. Zo lekker was het! :) Ik zat ook zoo vol. Voor die prijs kan je bijna nergens anders zo gezond en vullend tegelijkertijd eten. De falafel was perfect van smaak en kan zeker ook door elke vleesliefhebber gesmaakt worden, neem dat maar van Het Lief aan. ;) Kortom, zeker een bezoekje waard!

IMG_6162 copy

Falafel Tof
Hoogstraat 32
2000 Antwerpen
Openingsuren:
Ma-Do: 12u-20u
Vrij: 12u-00u
Za: 13u – 00u
Zo: gesloten

Ben jij al eens in Falafel Tof geweest? Of weet je misschien nog andere tentjes waar ze heerlijk gezond fastfood voor een schappelijke prijs verkopen? Laat het dan zeker achter in de comments! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe adresjes!14 gedachten over “Hotspot: Falafel Tof”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *