Hotspot: Divers (Antwerpen)

hotspot-divers-antwerpen-gezond-3

Elke keer ik een açaibowl voorbij zie komen op Instagram, kijk ik verlekkerd toe! Dus toen ik ineens ontdekte dat er een nieuwe ontbijt- en lunchspot de deuren had opgedaan in Antwerpen waar ze één van mijn favoriete ontbijtjes aller tijden verkochten, moest ik wel op verkenning gaan natuurlijk.

hotspot-divers-antwerpen-gezond-5

Divers bevindt zich op het charmante Zuid in de Volksstraat. De perfecte stop dus als je gaat winkelen in de Nationalestraat of wanneer je je auto aan de (voorlopig nog gratis) Gedempte Zuiderdokken parkeert. Een klein pandje, maar met een  voorgevel enkel en alleen van glas wat meteen de lichte toon en sfeer zet. Het is er knus, lekker warm en gezellig. Als je er zeker terecht wil, raad ik je wel aan te reserveren want de plaatsjes zijn beperkt.

hotspot-divers-antwerpen-gezond-2

De menukaart bestaat voornamelijk uit verschillende smoothies, sapjes en smoothiebowls. Daarnaast is er ook elke dag een verse soep. De nadruk wordt gelegd op gezond, met natuurlijke producten. Iets waar ik natuurlijk helemaal achter sta!

Het Lief neemt de wortel gember soep (jum!) en krijgt er twee sneedjes glutenvrij brood bij en ik neem de açaibowl (what did you expect). Beide gerechtjes worden niet alleen mooi gepresenteerd maar smaken allebei fantastisch lekker! Geen schuldgevoel als je hier buiten gaat.

hotspot-divers-antwerpen-gezond

Zoals je hoort, ben ik erg enthousiast over Divers en ga ik zeker nog eens terug voor één van de andere bowls (als ik me niet terug laat verkopen aan de açaibowl natuurlijk). Een kleine bemerking zijn misschien de prijzen die iets aan de hogere kant liggen, ook vanwege de ingrediënten en misschien zal de grote eter niet helemaal voldaan zijn na zijn/haar portie. Kortom, de perfecte stop voor iedereen die gezond en lekker wil genieten van een lichte lunch of ontbijt!

Divers
Volkstraat 9
2000 Antwerpen
Dinsdag – Vrijdag: 7u30 – 17u
Zaterdag: 8u30 – 17uGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *