Hotspot: Cargo Zomerbar

cargo (1 of 1)-2

Een hotspot die me toch wel nauw aan het hart ligt, want nu de zon eindelijk weer schijnt doe ik niets liever dan in mijn favoriete Antwerpse park luieren, namelijk Park Spoor Noord. Vanaf eind maart opent er elk jaar een zomerbar, Cargo, waar je op een heerlijke en ontspannen manier een drankje kan doen of een hapje kan eten. Ben je in Antwerpen om te kuieren en schijnt de zon? Dan mag je deze hotspot zeker en vast niet overslaan!

cargo (1 of 1)-3

De Cargo heeft elk jaar een iets ander concept, maar de sfeer blijft hetzelfde. Dit jaar werken ze met een vaste beperkte kaart en suggesties, samen met de pizzabar die in een houtoven de héérlijkste pizza’s bakt. Ohja, en dan zou ik nog bijna de cocktailbar vergeten. In het weekend kan je voor 20€ per persoon uitgebreid komen brunchen. Ik testte het alvast uit (research voor de blog, zeer belangrijk!) en wauw, wat een keuze! Mijn ogen waren duidelijk groter dan mijn maag.

cargo (1 of 1)-5

Het eten is eenvoudig, maar lekker en snel klaar en je kan het opeten met het uitzicht op het park, spelende kinderen en een hele hoop speelfonteinen. Als je liever een drankje komt doen, kan je er ook een lekker grote bak nacho’s bij bestellen. Niet dat ik dat uit ervaring weet of zo (neuhneuh).

cargo (1 of 1)-4

Ik at een gegrilde wrap met ras el hanout kip en een curry-yoghurt sausje. Zo lekker! Het Lief had een pasta met gegrilde tomaatjes, olijven en pesto. Verwacht geen fancy presentatie, maar gewoon héérlijk eten in een chille sfeer.

Cargo_ZomerbarSander_Buijs20140212 Bron: Cargo Zomerbar (omdat ik zo dom was om mijn foto’s te snel te deleten!)

Kortom, een must visit als je het mij vraagt!

Cargo Zomerbar
Park Spoor Noord
2060 AntwerpenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.