Hotspot: Bar 2

hotspot-bar2

Comfort food to the max! Daarvoor moet je bij Bar 2 zijn. Gelegen op één van de meest gezellige en romantische pleintjes van Antwerpen, ben je op de juiste plaats voor een laatavond terrasje of een deugddoende maaltijd. Heb je dan zin in gewoon “goei en lekker” eten? Schuif dan zeker eens aan bij Bar 2.

hotspot-bar2-9

Het Lief en ik kiezen om binnen te zitten (kouwelijke ik), maar eigenlijk is het buiten zeker zo gezellig. Fonkelende lampjes, koeienvellen en dat extra glas wijn zal je ook wel warm houden. ;) Voor tierlantijntjes moet je hier niet zijn, voor lekker eten wel! Kies één van de oerklassiekers zoals vol-au-vent, kip met appelmoes (yes please!), witlof met kaas & hesp of stoofvlees. Of ga voor een heerlijk sappige juicy burger met vers rundsvlees of een gepaneerd kippetje of visje.

hotspot-bar2-8

Mooi gepresenteerd maar vooral verse ingrediënten doen het em voor mij! Ik nam de kip, Het Lief (natuurlijk) een burger en we waren allebei blij verrast. Mijn kip kwam niet droog, maar heerlijk sappig en smaakvol vergezeld van een fris en modern slaatje (niet het alom gekende blaadje botersla met 1 schijfje tomaat) en krokante frietjes. De burger moest met de handen verorberd worden en oh my wat een boeltje. Maar dat maakte het nu nét zo lekker!

hotspot-bar2-3

 

hotspot-bar2-6 De sfeer bij Bar 2 is gezelligheid troef en daar hou ik zeker wel van nu de dagen korter worden en we weer wat meer genieten van een (hart)verwarmende maaltijd. Het interieur is sober maar naar mijn smaak fantastisch mooi belicht en de bediening is hartelijk. Dat alles op een fantastisch en rustig pleintje, dat moet gewoon de key to success zijn!

hotspot-bar2-12

Ben jij al eens bij Bar 2 geweest? Zet em anders zeker op je lijstje voor volgende keer!

Bar 2
Vrijdagsmarkt 19
2000 Antwerpen
Alle dagen open van 11u-22u

Ik heb de mogelijkheid gekregen om Bar2 uit te testen, maar dit zorgt in geen enkel opzicht iets aan mijn mening of eindoordeel over de zaak!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.