Even een mededeling

OV26AOMUMI copy

Ik ga trouwen!! Wauw, dat noemen ze nu eens met de deur in huis vallen. Maar het is wel écht zo, ondanks dat ik het zelf ook nog altijd niet helemaal kan geloven. Ik weet dat Kokerellen voornamelijk rond eten draait, maar ik denk dat we elkaar ondertussen toch ook al een beetje meer kennen dan “eten” alleen, dus daarom deel ik ook heel graag met jullie dit fantastische nieuws!

Ietsje meer dan een week geleden heeft Het Lief (of wordt het nu De Verloofde?) me ten huwelijk gevraagd & ondanks dat ik nog nooit zo hard uit de lucht viel zei ik zonder enige twijfel ja! Nu ga ik nog een tijdje op mijn roze wolkje leven voor ik echt aan het plannen slaag want phoeh, er is veel te doen. But I’m excited! :D

Sorry voor deze random non-food-related post, maar eigenlijk ook niet want ik ben absoluut de gelukkigste vrouw die er op dit moment op de aardbol rondloopt! Tot volgende week! X Ellen

 22 gedachten over “Even een mededeling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.