Bru Parelende Ontdekkingen

In juni werd ik uitgenodigd om deel te nemen aan Bru de Parelende Ontdekkingen waarbij we op ontdekking gingen naar de bron van het natuurlijk sprankelend water Bru in het Belgische Ardennendorpje Stoumon. De focus van de zomereditie lag op de bijtjes en het belang van deze kleine insecten voor het ecosysteem in België. Niet alleen erg leerrijk, maar ook super leuk om gepassioneerde mensen te horen spreken over hun hobby/beroep.

Als er één ding is waar je zeker van kan zijn, dan is het wel dat je bij Bru steevast ontzettend verwend wordt! De hele dag werd tot in de puntjes georganiseerd en ondanks de hevige regenval hebben we ons ontzettend geamuseerd. Wandelen door prachtige bossen en natuurlijk in goed gezelschap met als kers op de taart een verrukkelijk diner in de meest waanzinnige setting: middenin het bos met niets meer dan een cabin in the woods. Zo een weekje voor ons huwelijk was er niets fijner dan een laatste rustmomentje met ons twee in de frisse buitenlucht.

Ik ga voor de rest niet te veel verklappen, maar ik kan je ten zeerste aanraden om in te schrijven voor de volgende editie waarvan de inschrijvingen net geopend zijn. De focus ligt deze keer op het plukken en zoeken van wilde paddestoelen. Voor elke natuurliefhebber/foodie een echte aanrader dus! Ik laat voor de rest de foto’s voor zich spreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bru was zo fijn om mij een deelname aan te bieden, maar mijn mening over het event is niets dan mijn eigen mening. Ik ben oprecht fan en zou er alleen over schrijven als ik het de moeite zou vinden om eens mee te maken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.