Blogplanning + update

 

Blogplanning

Het schooljaar is weer van start gegaan! Dit leek me de ideale tijd om de gang van zaken hier op mijn blog even te bekijken. Zoals elk jaar ging ik in de zomervakantie over op het regime “tweewekelijks posten” in plaats van mijn klassieke 3 blogposts per week. Door de hectiek rond ons huwelijk (plannen enzo, je kent het wel) en de vele opdrachten voor Kokerellen naast mijn blog (Hoera! daar ben ik natuurlijk erg blij mee), was 2 keer per week een verbazende opluchting en voelde bloggen veel minder aan als iets dat ‘moest’.

Daarom heb ik besloten om me – voorlopig – aan dit regime te houden. In plaats van een nieuwe blogpost op maandag, woensdag en vrijdag van elke nieuwe week gaan we dus nu over op een blogpost op maandag en donderdag. Ik hoop dat jullie je daar ook een beetje in kunnen vinden. Uiteraard wordt er niet gesnoeid in heerlijke recepten en food-inspiratie. Daar kunnen jullie wel zeker van zijn.

Update

Dat het alweer september is, wil zeggen dat ik al bijna een jaar (ik startte eind september) #girlboss ben van deze blog! En ik kan jullie eerlijk zeggen: I still love it! Misschien zelfs nog meer dan eerst. Ik sta elke dag op met een lach op mijn gezicht en kan me bezig houden met dingen die me interesseren, creatief uitdagen en waarin ik mijn talenten kan gebruiken. Ik ben heel blij met alle positieve reacties van jullie op de betaalde opdrachten die het afgelopen jaar verschenen op de blog. Leuk dat jullie begrijpen dat er af en toe ook betaalde blogposts moeten verschijnen zodat ik ook mijn brood bij de bakker kan gaan kopen.

Daarnaast ben ik achter de schermen ook druk bezig met het “professionaliseren” van mijn website. Ik wil de gebruiksvriendelijkheid van de website verhogen, de lay-out eens herbekijken, het nieuwe logo dat ik heb laten ontwerpen introduceren (spannend!) en nog een paar kleine andere dingen. Hopelijk ondervinden jullie niet te veel hinder van alle werken. Laat het zeker weten mocht je tips/opmerkingen/vragen hebben hierover!

1000x dank

Wat ik het afgelopen jaar heb mogen beleven, had ik nooit durven dromen. Ik mocht persevents organiseren, productrecepten ontwikkelen, heuse video-opnames meemaken, aan show cooking doen, workshops geven en nog veel meer! Ik heb ontzettend veel interessante en lieve mensen leren kennen en dat heb ik voor een érg groot deel aan mijn lezers te danken. Jullie zijn de meest fantastische mensen ter wereld en ik zie jullie doodgraag! Dank jullie wel om elke dag met velen naar mijn blog te surfen, mijn gerechtjes te maken, mijn foto’s te liken, te commenten en me aan te spreken als jullie me zien.

Ik kan alleen maar afsluiten met: meer van dat! Op naar het volgende fantastische jaar! <34 gedachten over “Blogplanning + update”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.