Ananas-munt smoothie

IMG_4306 copy

Smoothie seizoen is eindelijk helemaal terug. Ik vind het zo heerlijk verfrissend om een bommetje vol vitaminen naar binnen te kunnen werken tijdens een hete zomerdag. Het is dan ook altijd leuk om nieuwe combinaties uit te testen en deze ananas munt smoothie bleek een toppertje te zijn! :)

Een smoothie is voor mij het allerlekkerst als hij heel erg fris is. Daarom kies ik er vaak voor om al mijn ingrediënten in de ijskast te bewaren op voorhand of zelfs in de diepvriezer. Je kan tegenwoordig bijna alle soorten fruit diepgevroren in de supermarkt kopen, dus dat is ook lekker handig! Als ik heel bruine bananen heb, die ik niet meer lekker genoeg vind om gewoon op te eten, dan pel ik ze en steek ik ze gesneden in de diepvriezer. Ideaal voor zo’n heerlijke smoothie als deze!

De combinatie van munt met fruit is heerlijk, maar als je dat nu niet lekker vindt kan je het ook gewoon weglaten! Of probeer eens wat spinazie toe te voegen. Je zal je erover verbazen hoe lekker dat is (en je hebt meteen ook wat groenten binnen ;D).

Ananas-munt smoothie

Aantal personen: 1 lekker groot glas!

Ingrediënten

Werkwijze

  1. Pers de appelsienen uit en doe ze samen met de verse ananas, de banaan en de munt in een blender.
  2. Blenden maar!

Smakelijk!


Smoothie

 

 


Volg je Kokerellen al?
Facebook – Intagram – Bloglovin – Pinterest – Twitter6 gedachten over “Ananas-munt smoothie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *