Hotspot: Esco*bar

hotspot-escobar

In een kleine groene oase ontbijten of lunchen in het midden van Antwerpen? Ja, hoor! Dat kan bij Esco*bar. Ik ging er al een paar keer eerder, dus besloot er bij deze een echte hotspot van te maken. Deze moet je eens geprobeerd hebben. :)

hotspot-escobar-3

Ga je een dagje winkelen en kom je aan met de bus of trein? Of ben je aan het eind van de winkelstraat belandt? Dan is Escobar de perfecte plaats om even op adem te komen. Op 2 minuten van het centraal station en de Roosevelt plaats is deze kleine – maar fijne – koffiebar een waar paradijs.

hotspot-escobar-7

hotspot-escobar-4

Het interieur is vintage en laagdrempelig, maar moest je de mogelijkheid hebben, kies dan zeker een plaatsje in hun schattige bohemian tuintje waar je heerlijk uit de wind van het zonnetje kan genieten. Dit gecombineerd met één van hun verse limonades, wat wil je nog meer?

hotspot-escobar-6

De menukaart is best uitgebreid. Je kan er een hele ontbijtmenu zelf samen te stellen & vanaf ’s middags heb je ook de keuze uit een heleboel verschillende rijkelijk belegde boterhammen, taarten, hamburgers en slaatjes.

hotspot-escobar-2

Mij zal je hier nog vaak aantreffen, maar ik ben benieuwd! Wie van jullie is er al bij Esco*bar geweest? En wie gaat er nu een kijkje nemen? :) Let me know in the comments!

Esco*bar
Quellinstraat 32
2018 Antwerpen
FacebookInstagramGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *