4 X Heerlijke stoofpotjes

Winter is coming! Dan kan niets me zo opwarmen als een heerlijk stoofpotje. Normaal gesproken gaat het dan over stoofvlees dat al uren staat te pruttelen, maar zoals je weet doen we aan langdurig koken niet echt mee op Kokerellen. Hieronder vind je een paar van mijn favoriete stoofpotjes die heerlijk zijn als ze een uur staan te sudderen, maar even lekker na 20 minuten. ;) Let’s go!

Michiel’s vispannetje

Haha, de naam blijft, maar ondertussen eet Mr. Kokerellen wel geen vis/vlees meer. ;) Desondanks een heerlijk stoofpotje met mediterraanse smaken.

Winterse eenpansschotel met zoete aardappel

De winterse smaken van zoete aardappel, kip, kaneel, appel en spruitjes maakt voor een fantastisch smaakvol geheel! Een onverwachte combinatie die je veel zal maken.

Stoofpotje met wintergroenten

Heerlijk stoofpotje met vergeten groenten en Oosterse kruiden die elk buikje zal doen knorren van zodra hij/zij de keuken in komt!

Kokoscurry met kip

Ook een curry valt (naar mijn bescheiden mening) onder de stoofpotjes en deze topper is een echte family pleaser. Heerlijk kruidige curry smaak zonder pikant te zijn, zacht en romig van de tomaat. Ik ben er zeker van dat groot en klein hier van zullen smikkelen.

Hebben jullie een favoriet stoofpotje dat je regelmatig klaarmaakt? Laat het me hieronder weten in de comments! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recept ideeën!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *