Over Kokerellen

OVER KOKERELLEN
Kokerellen werd opgestart op 23 november 2014, maar er ging natuurlijk een lang broedproces aan vooraf. Ik twijfelde al jaren over het al dan niet starten van een foodblog, maar wist niet zeker of ik wel echt iets nieuws, origineels en van mezelf kon bijdragen aan de reeds immense blogwereld. Door wekelijkse vragen of recepten en sms’jes over producten uit de supermarkt, heb ik mezelf dan toch kunnen overhalen en was Kokerellen geboren. Sinds november stuur ik dan ook elke week drie blogposts de wereld in.

RECEPTEN OP KOKERELLEN
Op Kokerellen zal je geen moeilijke of ingewikkelde recepten tegenkomen met 100 ingrediƫnten. Het eten dat ik op mijn blog laat zien, is ook echt het eten dat ik elke avond na mijn voltijdse baan nog kan klaarmaken. We houden het dus zelf ook graag simpel, gemakkelijk en vooral snel zonder te veel poespas. Ik hou ook niet zo van de traditionele keuken, maar wel van experimenteren met bekende en minder bekende combinaties. Verwacht je dus zeker aan een variƫteit van recepten (vis, vlees, maar zeker ook veggie), originele combinaties, steevast lekker en gezond! Want het is niet omdat je geen super foods in huis hebt, of omdat je niet veel tijd hebt, dat eten ongezond moet zijn.

foto-over-kokerellenELLEN VAN KOKERELLEN
Ik ben Ellen (forever 21, I wish), zot van koken, poesjes, mijn vriendinnen en Het Lief. Door de jaren heen is mijn passie voor gezond lekker eten maken enorm gegroeid en heb ik zoveel inspiratie opgedaan die ik graag met jullie wil delen. Ik ben dol op de Mexicaanse en Italiaanse keuken, wil het liefst overal ricotta opdoen en sta regelmatig in de keuken om voor mijn vrienden nieuwe baksels uit te proberen. Daarnaast werk ik voltijds op de Universiteit en probeer ik af en toe mijn lijf richting de fitness te slepen om daarna lekker in de zetel te kunnen genieten van een gezonde Snickers-reep bijvoorbeeld. ;)

Ik schrijf zoals ik ben, gewoon de gedachten die in mij opkomen. Ik heb altijd graag geschreven en nu ik mijn eigen blog heb merk ik pas hoe hard ik het soms miste. Desondanks zal je hier geen literaire hoogstandjes mogen verwachten maar gewoon mijn ervaringen en ideetjes over eten, het leven, etc.. Een glimlach op het gezicht van iemand die mijn blogposts leest, is dan ook een van mijn ultieme doelen!

VRAGEN OPMERKINGEN SAMENWERKING?
Ellen Van Gool
2060 Antwerpen
ellen@kokerellen.be