Burgers aan huis? Take Eat Easy review

Burger2
Een tijdje terug werd ik gecontacteerd door de lieve mensen van Take Eat Easy, met de vraag of ik hun afhaalservice eens wilde uitproberen.¬†Zoals al eerder gezegd, gebruik ik afhaalservices niet zo veel, omdat de opties meestal beperkt blijven tussen pizza/kebab¬†en waarvan ik weet dat ik nadat ik het gegeten heb meestal niet zo’n fijn gevoel heb. Maar toen ik zag dat dit afhaalconcept samenwerkte met een paar van mijn favoriete eettentjes in Antwerpen, wilde ik het toch eens proberen! Maar wat is er nu zo bijzonder aan Take Eat Easy?

In plaats van je standaard afhaaltentjes kan je via deze website bij echte restaurants bestellen en wordt het eten dat je normaal daar zou kiezen gewoon bij jouw thuis geleverd. Je vult gewoon je adres in op de website (of de app!) en je kiest uit een van de mogelijke restaurants. Je kan meteen zien wat ze in de aanbieding hebben (ik werd al meteen verlekkerd door ontelbare opties) en bestelt zoals je anders zou doen.

Alle maaltijden worden met de fiets gebracht (wat ik écht fantastisch vind) en de koerier doet er meestal tien minuten over om tot aan je deur te geraken. Zodra de bestelling klaar is, kan je ook alles op de app volgen (haha, vond ik weer leuk om de fietser in de gaten te houden). Stipt op tijd kwam mijn eten aan!

Nu we toch konden afwijken van de klassieke afhaal, gingen we eens voor iets wat we nog nooit hadden afgehaald, namelijk verse burgers (en niet de fastfood kind!). We bestelden bij Paul’s Boutique, waar ik al veel goede dingen over had gehoord. Ik dacht eerlijk gezegd dat de burgers toch echt niet meer zo lekker konden zijn na een hele fietsrit, maar dit viel 200% mee. Ik heb ongelofelijk genoten, en maakte er totaal geen zonde van dat ik niet zelf gekookt had.

burger4

Veel voordelen dus! Het enige wat ik jammer vond/vind is dat je niet¬†de keuze hebt uit een groter deel van de menu van de restaurants (wat ik ook wel begrijp hoor), maar een side van frietjes of een veggieburger (die dus wel op de standaard kaart staan) had ik ook wel kunnen smaken! Ook hangt het van dag tot dag af (en of je ’s middags of ’s avonds bestelt) welke restaurants je kan kiezen, dus hou daar rekening mee!

Al bij al dus een zeer positieve ervaring en ik ben zeker dat ik nog wel eens van Take Eat Easy gebruik ga maken! Hebben jullie dit al eens gedaan? Wat waren jullie ervaringen?

 

Ook, welke artikels zouden jullie op vrijdag nog wel eens willen lezen? Ik heb wat inspiratie nodig, dus alle voorstellen zijn zeker welkom! :)

Dit vind je misschien ook leuk:

Plaats reactie